Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Weet jij wanneer de cuisson van het vlees perfect is? Kun jij moeiteloos kruiden van elkaar onderscheiden? Of ben jij juist geen keukenprins(es), maar sta je wél te watertanden bij de gedachte aan een sterrenrestaurant? Dan wil je Fijnproeven de Rally op 7 en 8 april 2022 niet missen. De rally voor échte fijnproevers!

Een rally om je vingers bij af te likken, letterlijk. Fijnproeven de Rally leidt je langs de meest adembenemende routes en gunt je bovendien een kijkje in de keuken van diverse sterrenrestaurants. Prikkel je geur- en smaakpapillen met culinaire hoogstandjes en maak onder het genot van de beste wijnen kennis met een gezellig deelnemersveld.

Vijfde editie
Loopt het water je al in de mond? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Dit jaar organiseren we samen met Roadtrips.nu alweer de vijfde editie van Fijnproeven de Rally, een inmiddels letterlijk en figuurlijk ‘beproefd’ concept. Elk jaar vindt de rally plaats in een andere regio in Nederland, inclusief luxe overnachting. We blijven onze deelnemers verbluffen met prachtige landweggetjes en gastronomische gerechten. Stuurkracht en navigatietalent zijn natuurlijk meegenomen, maar de rally draait ook om het spelelement. En of je nou in een oldtimer, sportscar of je nieuwste bolide wil meedoen, dat maakt niet uit. Iedereen is welkom.

Inschrijvingen
Zelf ‘het neusje van de zalm’ proeven? Dan is Fijnproeven de Rally gemaakt voor jou! Het aantal equipes is gelimiteerd tot 24 en er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. Reserveer dus snel je startbewijs.

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.