Skip to main content
WinkelwagenClose Cart
E-mailmarketing Roadtrips.nu
Wat wij doen

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een krachtig en effectief middel. Door e-mail te segmenteren en te personaliseren vergroot je je bereik en val je op bij de ontvanger. En met een e-mailnieuwsbrief blijf je top of mind bij je klanten.

Lees meer Bekijk voorbeelden

Gepersonaliseerde mail

Zeker als het gaat om bestaande klanten en relaties gaat er niets boven een persoonlijk mailtje. Maar ook als je in één keer een grote groep prospects wilt bereiken is gepersonaliseerde email een perfect middel. Segmenteer bijvoorbeeld op brancheniveau en stem de inhoud van je mail daarop af. Spreek de ontvanger persoonlijk aan en noem zijn of haar functie en de bedrijfsnaam.

E-mailnieuwsbrief

Met een e-mailnieuwsbrief die perfect aansluit bij jouw huisstijl en branding blijf je onder de aandacht van klanten en prospects. Marketing automation zorgt voor optimaal bereik en meetbaar resultaat. Zo kun je gericht vervolgacties plannen en je doelgroepen verder segmenteren.

Roadtrips.nu

Rally’s organiseren. Het begon als een leuke bezigheid. Maar voordat Joep Palstra het goed en wel besefte, was Roadtrips.nu uitgegroeid tot een heuse onderneming. Wat nog ontbrak was een marketingvisie met onder andere e-mailmarketing.

Lees dit succesverhaal
Wat wij doen

Doeltreffende contentmarketing

Voor een brede klantenkring verzorgen we (gepersonaliseerde) uitingen. Toffe magazines en gave websites. Bekijk hier met welke marketingmiddelen jij je doelen gaat bereiken.

B2B-magazines

Personeelsbladen

Relatiemagazines

Cliëntentijdschriften

Onboardingmagazines

Brochures en catalogi

Gepersonaliseerd drukwerk (VDP)

Boeken

Jubileumuitgaven

Kookboeken

Jaarverslagen

Websites

Online magazines

Social media en social advertising

E-mailmarketing

Tekstschrijven

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.