Skip to main content
WinkelwagenClose Cart
B2B-magazine van Carel Lurvink
Wat wij doen

B2B-magazines

B2B-magazines laten maken? Met een business-to-business-magazine beschik je over je eigen vakblad. Bevestig je kwaliteit door vakinformatie te vertalen naar leesbare artikelen. Zakelijk, maar met beleving.

Lees meer Bekijk voorbeelden

Zakelijk met beleving

Periodiek verschijnende B2B-magazines zorgen voor een onderscheidende positionering. Laat zien wie je bent, waar je voor staat en wat je te bieden hebt. Overtuig prospects van jouw kwaliteit en zorg voor bevestiging bij bestaande klanten.

Wezenlijk verschil

Een B2B-magazine verschilt wezenlijk van een blad voor de consumentenmarkt. Qua inhoud en look & feel, maar ook de aanpak vraagt om kennis van zaken.

Pentair

Een partnermagazine met méér dan alleen je eigen naam op de cover. Met ‘Inspired solutions’ geeft de wereldleider in watertechnologie een nieuwe dimensie aan het begrip personalisatie.

Lees dit succesverhaal

Carel Lurvink

Van jubileumblad naar een jaarlijkse uitgave. ‘De Carel’ is voor Carel Lurvink niet alleen een mooie relatietool, het magazine biedt ook een mooi podium aan hun klanten. Zij vertellen over hun ervaringen, profilering voor hen én reclame voor Carel Lurvink.

Wat wij doen

Doeltreffende contentmarketing

Voor een brede klantenkring verzorgen we (gepersonaliseerde) uitingen. Toffe magazines en gave websites. Bekijk hier met welke marketingmiddelen jij je doelen gaat bereiken.

B2B-magazines

Personeelsbladen

Relatiemagazines

Cliëntentijdschriften

Onboardingmagazines

Brochures en catalogi

Gepersonaliseerd drukwerk (VDP)

Boeken

Jubileumuitgaven

Kookboeken

Jaarverslagen

Websites

Online magazines

Social media en social advertising

E-mailmarketing

Tekstschrijven

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.