Skip to main content
WinkelwagenClose Cart
Een gastronomische beleving op sterrenniveau

Fijnproeven de Rally

Culinaire toprestaurants bezoeken tijdens een prachtige rally? Een roadtrip om je vingers bij af te likken. Fijnproeven de Rally editie van 2022 vindt plaats op 7 en 8 april.

Lees meer

Michelinster

De meest smaakvolle rally van Nederland leidt je niet alleen lángs, maar gunt je ook een kijkje ín de keuken van diverse sterrenrestaurants. Een uniek samenspel van bijzondere locaties, verfijnde gerechten en heerlijke wijnen. Gecombineerd met een adembenemende omgeving en een heel gezellig deelnemersveld. Een mix van nieuwtimers, sports en classic cars. Dát is onze rally.

Maximum aantal equipes

Ondanks de aanwezige PK’s, draait deze rally vooral om genieten. Ja, zeker is ‘sturen’ belangrijk. En navigeren. En ook het spelelement moeten we absoluut niet vergeten. Maar je geur- en smaakpapillen zijn uiteindelijk de echte winnaars. Van donderdag 7 tot en met vrijdag 8 april 2022 vindt de vijfde editie plaats. Reserveer tijdig je startbewijs: er is ruimte voor 24 equipes.

Twee magische dagen

Op weg naar de meest fraaie locaties

Via prachtige landweggetjes, langs kronkelende rivieren en door de mooie natuur, gaan we samen op zoek naar een atmosfeer met jaloersmakende ongecompliceerdheid en het vermogen om het leven te vieren. Kortom, het decor van Fijnproeven de Rally is gemaakt voor de echte levensgenieter.

We starten elk jaar met een uitgebreide lunch op donderdag en na de rit op dag 1 is er ’s avonds een heerlijk diner. Uiteraard is ook de overnachting op een luxe locatie inbegrepen. Na het ontbijt starten we dag 2 met een rit richting een nieuwe lunchlocatie en sluiten we vrijdagavond af met een verbluffend sterrendiner.

Vernieuwing en ambitie

Naast het feit dat we online marketing verzorgen en websites maken, willen we – als een van de meest ervaren bureaus in het maken van (B2B)bladen – ook blijven vernieuwen met gedrukte producten. Zo waren we al de allereerste die gepersonaliseerde magazines maakten. En dat ‘personaliseren’ brengen we nu to the next level. Bovendien vinden we dat drukwerk voor alle zintuigen interessant kan zijn (denk daar maar eens over na). Dit komt voort uit de ambitie om onszelf te blijven ontwikkelen op het niveau van de absolute top. En daar ligt de parallel met Fijnproeven de Rally, waar we alle deelnemers positief willen verrassen, elke editie vernieuwing doorvoeren en waar we de absolute top (Michelin-ster) bezoeken.

Warmgedraaid voor Fijnproeven de Rally?

Meld je nu aan!

Loopt het water je al in de mond? Spreekt het idee om met een boel gezelligheid en mooie auto’s op pad te gaan langs de beste restaurants van Nederland (en soms net daar buiten) je aan? Aarzel dan niet en meld je aan als deelnemer.

Let op: om de kwaliteit en gezelligheid te waarborgen geldt voor editie 2022 een maximum van 24 deelnemende equipes. Meld je dus tijdig aan om verzekerd te zijn van deelname!

053 - 460 90 02 [email protected] Reglement
Fijnproeven de rally

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.