Skip to main content
WinkelwagenClose Cart
Cliëntenmagazine Aveleijn
Wat wij doen

Cliënten­tijdschriften

Voor veel zorginstellingen is het een uitdaging: optimaal communiceren met cliënten. Cliëntentijdschriften laten maken biedt uitkomst. Een optimale mix van nuttige informatie en pure ontspanning.

Lees meer Bekijk voorbeelden

Feestje voor de cliënt

Cliëntentijdschriften moeten voor de cliënt een feestje zijn, vinden we. Een blad om te lezen, te knutselen, te puzzelen te voelen en zelfs te ruiken. Daar worden zelfs cliënten die niet kunnen lezen blij van.

Ook voor naasten

Met een magazine betrek je niet alleen de cliënten zelf, maar ook hun naasten. Maatschappelijke thema’s als geweld, seksualiteit en veiligheid geven verdieping. Een laagdrempelige schrijfstijl en een speelse vormgeving zorgen voor aansluiting bij de lezers.

Glimlach op het gezicht

Een cliëntentijdschrift dat periodiek verschijnt zorgt iedere keer voor blijdschap. En voor urenlang lees-, knutsel- en spelplezier. Alleen of samen.

Aveleijn

Aveleijn is een krachtige en vooruitstrevende organisatie die zorg draagt voor mensen met een beperking. De cliënt staat centraal en iedereen telt mee. Die gedachte stond aan de basis van het bewonerstijdschrift.

Lees dit succesverhaal
Wat wij doen

Doeltreffende contentmarketing

Voor een brede klantenkring verzorgen we (gepersonaliseerde) uitingen. Toffe magazines en gave websites. Bekijk hier met welke marketingmiddelen jij je doelen gaat bereiken.

B2B-magazines

Personeelsbladen

Relatiemagazines

Cliëntentijdschriften

Onboardingmagazines

Brochures en catalogi

Gepersonaliseerd drukwerk (VDP)

Boeken

Jubileumuitgaven

Kookboeken

Jaarverslagen

Websites

Online magazines

Social media en social advertising

E-mailmarketing

Tekstschrijven

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.