Skip to main content
WinkelwagenClose Cart
Wat wij doen

Kookboeken

Wij zijn fijnproevers en liefhebbers van magazines en boeken, maar ook van culinair genieten! Dat maakt ons bij uitstek jouw expert voor het maken van kookboeken die zowel visueel als culinair een feest zijn. We hebben zelf kookboeken uitgegeven maar maken ze ook voor onze klanten.

Lees meer Bekijk voorbeelden

Smaakpupillen prikkelen

Bij Geen Blad voor de Mond hebben we een passie voor het creëren van meesterwerken die zowel het oog strelen als de smaakpapillen prikkelen. We houden ervan om de verhalen achter de recepten te vertellen, de sfeer van de keuken vast te leggen en de passie voor het koken op elke pagina te laten doorschemeren.

Onze ervaring met het uitgeven van onze kookboeken heeft ons waardevolle inzichten en vaardigheden gegeven, en nu hebben we het voorrecht om dit proces te delen met onze klanten. Wij geloven dat elk kookboek een uniek en persoonlijk product is. Daarom zorgen we ervoor dat we jouw culinaire verhaal, stijl en persoonlijkheid in elke stap van het proces opnemen. Zo heeft het kookboek van Debby van der Zande een totaal andere uitvoering gekregen dan Fijnproeven in Nederland bijvoorbeeld, maar hebben we in beide boeken innovatieve en vernieuwende keuzes gemaakt.

Onze aanpak

Bij het maken van een kookboek met ons, beginnen we met een grondige consultatie om jouw unieke visie te begrijpen. Vervolgens werken we nauw samen om jouw recepten te verzamelen, te testen en op de juiste manier op papier te zetten. Tegelijkertijd zorgen we voor een verbluffend ontwerp dat perfect bij de inhoud past en de lezer aanspreekt. Onze getalenteerde redacteuren en vormgevers werken hand in hand om een kookboek te maken dat even functioneel als mooi is.

Naarmate het boek vorm krijgt, houden we je op de hoogte en vragen we om jouw feedback om ervoor te zorgen dat het eindproduct jouw oorspronkelijke visie getrouw weerspiegelt. Ons doel is om een kookboek te maken dat niet alleen heerlijke recepten deelt, maar ook een blijvende indruk maakt op degenen die het oppakken en doorbladeren. Naast redactie en vormgeving, zorgen we ook voor een ISBN nummer, drukwerk, verzending, verspreiding en eventueel de webshop.

Vak apart

Van conceptontwikkeling tot schrijven en fotograferen en van samenstelling tot papierkeuze. Het maken van een boek is een proces dat even intensief als creatief is. Een vak apart, durven we zelfs te zeggen.

Fijnproeven in Nederland

Een uniek kookboek, dat op fraaie wijze 35 sterrenrestaurants en hun chef-koks portretteert. Zinnenprikkelende eyecandy voor de ‘smaakpupillen’, met als bonus een meer dan welkome bijdrage voor de Voedselbank.

Lees dit succesverhaal

Bakkerij Nollen

Honderd jaar Bakkerij Nollen. Voor deze ambachtelijke bakker reden om ons te vragen een jubileumboek te maken. De titel: Goed gebakken.

Lees dit succesverhaal
Wat wij doen

Doeltreffende contentmarketing

Voor een brede klantenkring verzorgen we (gepersonaliseerde) uitingen. Toffe magazines en gave websites. Bekijk hier met welke marketingmiddelen jij je doelen gaat bereiken.

B2B-magazines

Personeelsbladen

Relatiemagazines

Cliëntentijdschriften

Onboardingmagazines

Brochures en catalogi

Gepersonaliseerd drukwerk (VDP)

Boeken

Jubileumuitgaven

Kookboeken

Jaarverslagen

Websites

Online magazines

Social media en social advertising

E-mailmarketing

Tekstschrijven

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.