Marketing als groeiversneller

Olde Bolhaar

Ze verwerken en recyclen groenafval, maar staan zelf in groei en bloei. Door onder meer enkele strategische overnames wist Olde Bolhaar de activiteiten in korte tijd fors uit te breiden. Hoogste tijd dus voor een passende, eigentijdse website.

Verdere expansie

Grensoverschrijdend groen

Olde Bolhaar Ecoservice heeft twee vestigingen in Nederland en één in Duitsland en richt zich op verdere expansie. Marketing en communicatie zijn speerpunten in de groeistrategie en zorgen voor de juiste professionele uitstraling en een bijbehorend imago.

Eigentijdse uitstraling

Olde Bolhaar koos voor Geen Blad voor de Mond als content marketing-partner. Een inventarisatie van wensen en doelen resulteerde in een nieuwe corporate uitstraling en een eigentijdse profilering.

websites maken in Enschede

Responsive en meertalig

Een website die recht doet aan de status van Olde Bolhaar als miljoenenbedrijf. Geen Blad voor de Mond ontwikkelde het plan en zorgde voor vormgeving, beeld, tekst en technische realisatie. Er staat een site die SEO-technisch up-to-date is en volledig responsive, met een mobiele versie om je groene vingers bij af te likken: www.oldebolhaar.com.

Social media

Van selfies tot korte filmpjes, alle medewerkers dragen bij aan de profilering van Olde Bolhaar op social media en zijn er ‘stolz’ op bij dit mooie bedrijf te mogen werken.