Skip to main content
WinkelwagenClose Cart
Relatiemagazine Carintreggeland
Wat wij doen

Relatie­magazines

Informeren, inspireren en binding creëren. Er zijn veel redenen om relatiemagazines te laten maken. Een periodiek magazine draagt bij aan je profilering en versterkt je imago.

Lees meer Bekijk voorbeelden

Klantenbinding

Relatiemagazines zorgen voor een bijzonder contactmoment. Op papier, online of als combinatie van die twee. Vlot geschreven vakinhoudelijke artikelen creëren klantenbinding en geven verdieping aan de relatie met je afnemers.

Voor elke branche

Van zorginstelling tot een IT-bedrijf, een relatiemagazine is een geschikte marketingtool voor elke onderneming en voor elke organisatie.

relatiemagazine

LINKIT

Het magazine ‘Together’ geeft een bredere kijk op de veelzijdigheid aan projecten die IT-bedrijf LINKIT uitvoert. Het magazine wordt gestuurd naar bestaande en potentiële relaties én naar medewerkers. Hen inspireren en betrokkenheid creëren is één van de doelen van het magazine.

relatiemagazine

Carintreggeland

Het magazine Deel! van Carintreggeland houdt cliënten al jaren op de hoogte van ontwikkelingen in de branche. De naam Deel! is niet toevallig gekozen. De organisatie wil naast hun visie ook verhalen van cliënten, vrijwilligers en zorgprofessionals delen.

Wat wij doen

Doeltreffende contentmarketing

Voor een brede klantenkring verzorgen we (gepersonaliseerde) uitingen. Toffe magazines en gave websites. Bekijk hier met welke marketingmiddelen jij je doelen gaat bereiken.

B2B-magazines

Personeelsbladen

Relatiemagazines

Cliëntentijdschriften

Onboardingmagazines

Brochures en catalogi

Gepersonaliseerd drukwerk (VDP)

Boeken

Jubileumuitgaven

Kookboeken

Jaarverslagen

Websites

Online magazines

Social media en social advertising

E-mailmarketing

Tekstschrijven

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.