Skip to main content
WinkelwagenClose Cart
Onboardingmagazine Universiteit Twente
Wat wij doen

Onboardingmagazines

Een onboardingmagazine om nieuwe medewerkers op een bijzondere en persoonlijke manier welkom te heten. Een uitstekend middel om collega’s wegwijs te maken in je organisatie. Op papier of online.

Lees meer Bekijk voorbeelden

Welkomstmagazine

Processen, procedures, protocollen en programma’s. Een nieuwe baan betekent veel informatie. Informatie die je als organisatie uitstekend kunt vastleggen in een welkomstmagazine. ‘Need to know’ en ‘nice to know’ gecombineerd in een mooi en handig naslagwerk.

Wanneer een onboardingmagazine?

Er zijn verschillende momenten waarop een onboardingmagazine z’n waarde bewijst. Een nieuwe klant, een nieuwe student, een nieuwe medewerkers. Hieronder een paar voorbeelden.

Universiteit Twente

Met de slogan ‘High tech, human touch’ is het logisch dat je aankomende studenten wilt ontvangen met een technisch hoogstandje. Bij Universiteit Twente ontvangen nieuwkomers een gepersonaliseerd magazine. Zo ligt de UT wereldwijd op de deurmat.

Lees dit succesverhaal

Gemeente Enschede

De gemeente Enschede heet nieuwe inwoners welkom met een gepersonaliseerd welkomstmagazine op naam. Met daarin alle praktische gemeentelijke informatie die je als nieuwe Enschedeër of Enschedese nodig hebt. Maar ook met wandelroutes door de fraaie Twentse natuur en tips voor uitjes.

Wat wij doen

Doeltreffende contentmarketing

Voor een brede klantenkring verzorgen we (gepersonaliseerde) uitingen. Toffe magazines en gave websites. Bekijk hier met welke marketingmiddelen jij je doelen gaat bereiken.

B2B-magazines

Personeelsbladen

Relatiemagazines

Cliëntentijdschriften

Onboardingmagazines

Brochures en catalogi

Gepersonaliseerd drukwerk (VDP)

Boeken

Jubileumuitgaven

Kookboeken

Jaarverslagen

Websites

Online magazines

Social media en social advertising

E-mailmarketing

Tekstschrijven

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.