Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Zeg eens eerlijk, heb jij de afgelopen tijd wel genoeg aandacht aan jouw website besteed? Een website zou namelijk moeten uitstralen hoe trots jij bent op jouw bedrijf! Naar klanten, maar ook naar toekomstige collega’s. Wil je jouw website verbeteren? Wij helpen graag!

Wij hebben iets moois voor je: een quickscan. We checken jouw website van a tot z. Is de vormgeving 2022-proof? Zijn je teksten sterk genoeg? Laadt je website snel? Sluit de site wel aan bij je doelgroep? En hoe goed ben je vindbaar in zoekmachines? Of is je bedrijf simpelweg toe aan een geheel nieuwe website?

Vormgeving
Natuurlijk, functionaliteit is cruciaal. Een glasheldere structuur en navigatie die je blind moet kunnen bedienen. Maar het oog wil ook wat. Visueel moet een website kloppen. Heeft iedere pagina de optimale merkbeleving? Laden afbeeldingen snel genoeg? In de quickscan nemen we jouw ontwerp onder de loep.

website verbeteren

Webteksten
De eerste twee regels niet interessant? Klik. Kruisje. Weg. Word je op een website niet meteen ‘gepakt’ dan ben je je focus kwijt. Zijn jouw teksten sterk genoeg en zijn ze SEO geoptimaliseerd? Daarmee maak je het verschil en laat je je concurrenten achter je. Tone of voice, grammatica en spelling, met de quickscan checken we het allemaal.

Techniek
Je website kan er nog zo gelikt uitzien, als de techniek niet optimaal is bereik je niet het gewenste effect. Nauwelijks bezoekers? Geen sollicitanten op die vacaturetekst waar je zo je best op hebt gedaan? Dan valt er vast iets te verbeteren. SEO-optimalisatie bijvoorbeeld. Of het gebruik van een razendsnelle hostingserver. Zo ben je beter vindbaar op onder andere Google.

Een gratis quickscan
Op een perfecte website kloppen alle onderdelen. Een aantrekkelijk plaatje. Boeiende teksten. Perfecte indexatie voor zoekmachines. En binnen een seconde staat-ie op je beeldscherm. Mis je één van deze onderdelen? Dan holt je vindbaarheid achteruit.

In onze quickscan meten we alles wat je nodig hebt voor optimaal website-succes. Het resultaat sturen we je kosteloos toe. Zo weet jij wat er aan je website te verbeteren valt.

Kunnen we voor je aan de slag? Laat hieronder je gegevens achter en wij voeren kosteloos de quickscan voor je uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Voor- en achternaam*
Bedrijfsnaam*

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.