Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Bij Geen Blad voor de Mond zijn we trots op wat we maken. En dat delen we graag. Bijvoorbeeld met ‘het ontwerp van de maand’. Deze keer het cliëntenmagazine ‘Deel je leven‘ van Zorggroep Sint Maarten.

‘Deel je leven’ is méér dan de titel van een magazine. Zorggroep Sint Maarten gaat uit van het principe dat een gedeeld leven een gelukkiger leven is. Vanuit de missie en visie dat ieder mens waardevol is en recht heeft op zorg, liefde en aandacht. En met locaties in Twente, Friesland, Gelderland en Utrecht levert dat tal van mooie verhalen op.

Een cliëntenmagazine biedt het perfecte podium om die verhalen breed te delen. Met cliënten en hun familieleden, maar ook met medewerkers, vrijwilligers en stakeholders. Met ingang van de nieuwe uitgave is de realisatie van ‘Deel je leven’ in handen van Geen Blad voor de Mond. En dat betekende onder meer een stevige restyling.

Fris en eigentijds

Het resultaat? Een frisse, eigentijdse lay-out. Met veel aandacht voor beeld, gevarieerd gebruik van de huisstijlkleuren en speelse kadertjes. De lettergrootte en de lengte van de teksten is afgestemd op de overwegend oudere doelgroep. Foto’s stralen de warmte uit die Zorggroep Sint Maarten zo belangrijk vindt. 

Positieve beleving

Doel van het magazine is warmte, eigenheid en kracht uit te stralen en een positieve beleving mee te geven, met veel aandacht voor het menselijke aspect. Een vaste indeling met meerdere rubrieken zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.

Inspiratie opgedaan en door Geen Blad voor de Mond een magazine laten maken? Neem gerust contact met ons op.

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.