Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Op donderdag 30 januari starten we na een culinaire lunch met de derde editie van Fijnproeven de Rally. Het is 2020, of we besneeuwde landschappen gaan zien, is afwachten. Wel weten we dat we verschillende sterrenrestaurants gaan bezoeken en dat de rally van 1,5 dag eindigt na een overheerlijk diner op vrijdagavond 31 januari.

Fijnproeven de Rally is een beproefd concept, bovenstaande introductie verklapt de succesvolle ingrediënten van ons event. Elk jaar vindt de rally plaats in een ander gebied van Nederland. En dus voelt elke editie toch als een compleet eigen variant, te meer omdat we ook continu de deelnemers willen verrassen. Echte ‘fijnproefjes’ kun je altijd verwachten, maar de opdrachten tussendoor zijn elk jaar weer vernieuwend.

De ene equipe doet juist mee vanwege de culinaire diners en de goede wijnarrangementen, terwijl de ander juist meedoet vanwege het rally-aspect. De meesten doen mee omdat ze van beide genieten en van de gezelligheid en de mooie ambiance houden. Rally-experts worden uitgedaagd maar ook beginners kunnen meedoen aan deze rallytoer.

Oorsprong
Fijnproeven de Rally is een relatie-event van Geen Blad voor de Mond dat voortkomt uit de sociaalmaatschappelijke projecten ‘Fijnproeven in Nederland’ en ‘Fijnproeven in Twente’: unieke boekproducties met louter toprestaurants die één van hun gerechten prijsgeven zodat je thuis kunt koken à la De Librije of De Bloemenbeek. De opbrengsten van deze projecten, respectievelijk € 22.000 en € 25.600, gingen naar De Voedselbank. Door deze boekproducties is de relatie met de culinaire restaurants overeind gebleven en hebben we dit relatie-event opgezet.

Inschrijven
Je kunt je nu al inschrijven voor de derde editie van Fijnproeven de Rally (30 en 31 januari 2020). Om de gezelligheid en de formule te bewaken is het aantal equipes is gelimiteerd tot 22. Dat betekent wel dat we snel ‘vol’ kunnen zitten. We organiseren Fijnproeven de Rally in samenwerking met Roadtrips.nu. De dresscode is informeel tijdens de rally en casual chique tijdens de diners.

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.