Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Bij Geen Blad voor de Mond zijn we trots op onze creaties. Die trots delen we graag, zoals met ons ‘ontwerp van de maand’. Voor mijnetickets.nl hebben we een opvallende identiteit, XD-ontwerp en contentstrategie ontwikkeld die naadloos aansluiten op de steeds veranderende evenementenbranche, waar marketing een steeds crucialere rol speelt.

Er zijn diverse aanbieders van online ticketingsystemen, maar MijnEtickets.nl weet zich te onderscheiden. En dat levert succes op. Steeds meer eventorganisaties weten hen te vinden en doen zaken met ze. Van braderieën tot grote festivals, van taxicentrales tot tentfeesten. De nieuwe website is een accelerator hierbij!

Voordat we aan de slag gingen met het XD-ontwerp, focusten we ons eerst op de contentstrategie. Wat wil je bereiken en welke richting wil je op gaan met mijnetickets.nl? Vervolgens stelden we doelen en ontwikkelden een plan, waarbij we ook concludeerden dat de visuele identiteit een upgrade nodig had. De oude huisstijl had weinig ‘eigens’ en straalde niet voldoende (zelf)vertrouwen uit, terwijl daar wel heel veel reden toe is. Dus we gingen er mee aan de slag!

Stijlvol en eigen

Het resultaat? Een eigentijdse nieuwe stijl gebaseerd op het (oude) logo, die we in alle uitingen doorvoeren. Met veel aandacht voor beeld, gevarieerd gebruik van een nieuw palet huisstijlkleuren en speelse toepassingen van de logo-elementen. Het logo is gebaseerd op een traditioneel, fysiek ticket en met een restyling hebben we dat logo gemoderniseerd tot een handige gimmick voor de grafische vormgeving van de verschillende digitale media-uitingen op mijnetickets.nl. Deze stijl vind je ook terug in de berichten op haar social media kanalen.

Helder, hip en overzichtelijk webdesign

Het doel van het webdesign is om de dienstverlening van mijnetickets.nl beter tot uiting te brengen, vertrouwen te wekken en een professionele indruk achter te laten bij elke bezoeker. Daarnaast willen we de online zichtbaarheid vergroten, zorgen voor een goede gebruikerservaring en schrijven we alle webteksten vanuit een SEO-strategie. Mijnetickets.nl wil groeien. En met deze website hebben ze al een voorsprong genomen om dat te realiseren. Oordeel zelf en laat ons weten wat je ervan vindt: www.mijnetickets.nl.

Geïnspireerd en ook op zoek naar een nieuw webdesign (of nieuwe website)? Geen Blad voor de Mond staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.