Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Het jubileumboek van De Bloemenbeek is in de maak en belooft een waardevol eerbetoon te worden aan de rijke geschiedenis van dit bijzondere landhuishotel en restaurant.

Gelegen in De Lutte, tegen de Duitse grens in Twente, heeft De Bloemenbeek decennialang gasten verwelkomd met warme gastvrijheid en culinaire hoogstandjes. Sinds 1966, toen de familie Strikker de eeuwenoude boerderij aankocht, is De Bloemenbeek uitgegroeid tot een iconische bestemming, met inmiddels al heel veel jaren een Michelinster. Ter ere van het aanstaande 60-jarig jubileum slaan wij als marketingbureau de handen ineen om hun jubileumboek te maken.

Gedenkwaardige gasten en gebeurtenissen
Het jubileumboek neemt je met mooie impressies mee in de tijdsgeest. Met foto’s van memorabele momenten, zoals de verschillende keren dat de Ajax-selectie op bezoek kwam. En met een unieke anekdote over de aanwezigheid van Johan Cruijff, gaat het boek ook een boeiend kijkje bieden in de voetbalhistorie. Het duurt nog meer dan een jaar voordat het boek verschijnt, maar we geven alvast een voorproefje van enkele fraaie beelden die zeker in het boek terug zullen komen.

Een kijkje in het verleden en het heden
Samen met een eigentijdse vormgeving, inclusief tijdlijn, authentieke archieffoto’s en historische krantenknipsels, belooft het een erg fraai jubileumboek te worden. Een tastbare herinnering, niet alleen voor het hotel zelf, maar ook voor (oud-)medewerkers, gasten, klanten en relaties. Bovendien zal het boek een welkome toevoeging zijn voor gasten, die het op hun kamer kunnen vinden en doorbladeren, genietend van de verhalen en beelden die de geschiedenis van De Bloemenbeek tot leven brengen. Ook het 35-jarige dienstverband van SVH Meesterkok en Executive Chef Michel van Riswijk wordt natuurlijk uitgelicht.

Nieuwe hoofdstukken…
En dit aanstaande jubileumboek is eigenlijk nooit helemaal af, want De Bloemenbeek blijft geschiedenis schrijven. Recent ontvingen ze de erkenning als het ‘Terras van het jaar 2024’ door Gault en Millau. Zo blijven wij het boek vullen met nieuwe heuglijke feiten tot aan het moment dat we het jubileumboek daadwerkelijk in druk gaan zetten. Een prachtige opdracht om aan te werken, Laure, Raymond en Maureen dank daarvoor.

Geïnteresseerd geraakt in het uitgeven van een jubileumuitgave? Neem dan een kijkje op deze pagina voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.