Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Bij Geen Blad voor de Mond zijn we trots op wat we maken. En dat delen we graag. Bijvoorbeeld met ‘het artikel van de maand’ en ‘het ontwerp van de maand’. Deze keer zetten we Verosol in het zonnetje. 

Verosol, het klinkt je vast bekend in de oren. We hebben het dan ook over de marktleider in de binnenzonwering. Met een assortiment dat gaat van plissé tot screens en van rol- tot paneelgordijnen. Zelfs in het Rijksmuseum hangt binnenzonwering van dit merk.

Wat dat in de zon zetten betreft: Verosol is de uitvinder van het gemetalliseerde textiel. Het bedrijf bedacht een ultradun aluminiumlaagje op textiel, dat zonlicht weerkaatst. In de zomer houdt dit de hitte buiten, in de winter zorgt het er juist voor dat de warmte binnenblijft. Ingenieus. En mooi dat het bedrijf uit Eibergen Geen Blad voor de Mond regelmatig een uitdagende opdracht geeft.

Dealercertificaat

Kerstkaart

Een kerstkaart, maar dan graag met een bijzonder ontwerp. Daar denken we natuurlijk graag over mee. Onze vormgevers bedachten een kerstboom met een aluminiumlaagje. Inderdaad, een verwijzing naar Verosol’s gemetalliseerde textiel. Een effect dat je op een kaart prima kunt bereiken door gebruik van coldfoil zilver. Bij Geen Blad voor de Mond houden we namelijk wel van bijzondere drukwerkveredeling.

Kerstkaart Verosol

Magazine, prijslijsten en brochures

Brochures, prijslijsten (ja, ook daar valt iets moois van te maken) en het magazine BINNEN. Het zijn allemaal uitingen die we voor Verosol verzorgen. Zowel voor de detaillisten als voor zakelijke klanten. We zorgen ervoor dat uitingen aansluiten bij de doelgroep, praktisch zijn én passen binnen de huisstijl.

Brochure Verosol
Brochure-Verosol

Ideeën opgedaan of weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op.

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.