Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Afgelopen oktober bereikte ons het toch wel bijzondere nieuws. Het Financieele Dagblad had ons genomineerd als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland! Dinsdag 13 november was het zover en mochten we onze award in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de FD Gazellen 2018 in het Orpheus theater in Apeldoorn.

Het feit dat het winnen van deze prijs samenvalt met het jaar waarin we ons 10-jarig jubileum mogen vieren geeft het een extra feestelijk tintje. Een moment waarop we ’s avonds met ons team, tijdens een heerlijk diner bij de Swarte Ruijter, uiteraard op hebben geproost!

Om in aanmerking te komen hanteert het FD criteria voor minimale omzet en omzetgroei over een periode van drie jaar.

De snelst groeiende bedrijven van Nederland
De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het hoofdcriteria is gebaseerd op de omzetgroei over de afgelopen drie jaar. Dit jaar hanteerde het FD zelfs extra zware criteria, waardoor de award een stuk exclusiever is geworden.

Bedankt voor uw vertrouwen!
‘Hard work pays off’ en we zijn heel trots om één van de FD Gazellen van 2018 te zijn. Iets wat we nooit hadden bereikt zonder het vertrouwen van onze klanten, ambassadeurs en partners en daarvoor bedanken we jullie graag! Dit vertrouwen geeft ons passie, energie en enorm veel enthousiasme om nog vele jaren met jullie te mogen samenwerken en te groeien!

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.