Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Elk jaar wordt Fijnproeven de Rally bekender en groter. Voor deze editie was dat niet anders. Dit jaar daalden we af naar het zuiden van het land, waar het weer ons positief verraste en we een ontzettend fraaie rally hebben mogen beleven.

We hebben de rally drie jaar geleden opgezet als vervolg op onze marketingacties met de Nederlandse toprestaurants en ondertussen mondt ons event uit tot een jaarlijkse exclusieve traditie. Met Roadtrips.nu hebben we een partner in de arm genomen die ook deze editie weer een prachtig parcours heeft weten uit te zetten. Het routeboek, de fijnproefjes en de behendigheidsproeven waren weer een niveautje hoger geschroefd en we zagen heel veel blije gezichten gecombineerd met enkele fronsende blikken die inleidend waren voor de vraag ‘hoe kun jij nu meer bordjes hebben gezien dan wij? Ik dacht dat we alles gezien hadden’.

Het spel was op de wagen. En gelukkig draait Fijnproeven de Rally niet alleen om het spel en de grote overwinningsschaal, maar werd er ook uitgebreid tijd gemaakt voor het culinaire.

Het spel was op de wagen. En gelukkig draait Fijnproeven de Rally niet alleen om het spel en de grote overwinningsschaal, maar werd er ook uitgebreid tijd gemaakt voor het culinaire. En wat hebben we ons gelukkig mogen prijzen met de fijnlocaties van dit jaar! De rally begon met een uitgebreide high tea en ’s avond dineerden we bij Chateau Neercanne, waar een tocht door de gangen en grotten aan voorafging. Als ware koningen werden we behandeld. De tweede dag bracht culinair gezien zowaar nog meer, we hadden een lunch in Venlo bij Valuas (1 Michelinster) en ’s avonds dineerden we bij tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen.

De winst ging dit jaar naar nieuwkomers Harold & Nicol Richter, gevolgd door Michiel Pot & Roel Willemsen (tweede) en uittredende winnaar Dennis Schulten & Jonnie Roelofs (derde). Behalve de onevenaarbare ‘eer’ en de overwinningsschaal werden er ook prijzen gewonnen, met dank aan Domaer Wine en Cabrio Supply.

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.