Skip to main content
WinkelwagenClose Cart
** deze vacature is ingevuld **
(open sollicitaties mogen altijd)

Ben jij een organisatorisch talent met een passie voor contentmarketing en content creatie? Heb jij het in je om te schakelen tussen verschillende projecten en samen met een team van creatieve professionals te werken aan marketing-, communicatie-, media-, strategie- en reclame-uitingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geen Blad voor de Mond, hét contentmarketingbureau uit het oosten van het land, is op zoek naar een veelzijdige en daadkrachtige Projectmanager/content creator van Hbo-niveau om ons team te versterken.

Wat ga je doen? Als Projectmanager ben jij betrokken bij veel projecten binnen onze organisatie. Je werkt nauw samen met onze grafische en redactionele afdelingen en zorgt voor een soepele interne planning. Tegelijkertijd behartig je de externe belangen van onze klanten en ben je hun eerste aanspreekpunt. Jouw doel is om zowel Geen Blad voor de Mond als onze klanten (bedrijven en organisaties) te helpen met marketing, communicatie, media, strategie en reclame-uitingen.

Dit is wat wij zoeken:

  • Een enthousiaste, flexibele en klantgerichte houding
  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met projectmanagement binnen de marketing- of communicatiebranche
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands)
  • Een teamplayer die ook zelfstandig projecten kan leiden

Dit is wat wij bieden:

  • Een inspirerende werkomgeving vol creatieve professionals
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Een marktconform salaris
  • Een uitdagende en afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is

Ben jij de creatieve en gedreven Projectmanager/Content creator* die wij zoeken? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Wie weet word jij binnenkort onderdeel van ons dynamische team en neem jij ook geen blad voor de mond. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Pas jij in ons team?
Stuur snel jouw motivatie, voorzien van een cv, naar [email protected].

* Afhankelijk van de kandidaten kunnen we de functie in tweeën delen door twee mensen aan te nemen: een projectmanager en een content creator (tekstschrijver).

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.