Skip to main content
WinkelwagenClose Cart
Jubileumboek Heisterkamp

Jubileumboek laten maken

Of je bedrijf nu 10, 25, 50 of 150 jaar bestaat, elk jubileum is een bijzondere mijlpaal. En verdient het om gevierd te worden. Geef je jubileum een extra feestelijk tintje door een jubileumboek te laten maken. Een document dat blijft.

Lees meer Bekijk voorbeelden

Tastbare herinnering

Met een boek of magazine geef je extra glans aan je jubileumfeest. Verleden, heden en toekomst vastgelegd in mooie verhalen en pakkende beelden. Geen Blad voor de Mond zorgt voor een jubileumuitgave die stáát. Een tastbare herinnering voor jezelf, je (oud-)medewerkers, je klanten en je relaties.

Eigentijdse vormgeving

Research, interviews, projectmanagement, een initieel ontwerp… bij het maken van een jubileumuitgave komt veel kijken. Met als resultaat een bewaardocument met een tijdlijn, al bijna vergeten archieffoto’s, historische krantenknipsels en misschien zelfs de allereerste factuur. Dat alles in een eigentijdse vormgeving.

10 jarig bestaan bedrijf – jubileum vastleggen

Bestaat je bedrijf 10 jaar, of 50 of 100 jaar? Deze bijzondere mijlpalen kun je aangrijpen om een jubileumboek te maken. Na een decennium van succesvolle bedrijfsvoering, mag je het 10 jarig bestaan van je bedrijf vieren. Terugblikken op deze periode, met trots op de prestaties die bereikt zijn en de uitdagingen die  overwonnen zijn. Maar vooral ook vooruitkijken. En een uiting van dankbaarheid tonen naar de harde inzet en toewijding van het personeel, leveranciers en ook de klanten. Het jubileumboek biedt ook de mogelijkheid om inspiratie (lees: saleskansen) te geven aan bestaande klanten en prospects, waarbij je het (veelvoud van een) 10 jarig bestaan aangrijpt als communicatiemoment.

Bakkerij Nollen

Honderd jaar Bakkerij Nollen. Voor deze ambachtelijke bakker reden om ons te vragen een jubileumboek te maken. De titel: Goed gebakken.

Lees dit succesverhaal

Heisterkamp

Voor Heisterkamp hebben we het jubileumboek gerealiseerd ter ere van hun 100-jarig bestaan. Het boek is in twee talen uitgebracht en we hebben samen met de klant gekeken naar de inhoud en pagina’s die gecreëerd moesten worden.

jubileumboek Haarhuis 25 jaar bestaan

Haarhuis Generatoren

In ‘25 jaar betrouwbare spanning’ wordt een terugblik gegeven op de carrière van Jan Haarhuis en de oprichting van Haarhuis Generatoren. Het boek illustreert een kleurrijk bestaan van een bedrijf met hardwerkend personeel, unieke en gave projecten en innovatieve stroomoplossingen.

Wat wij doen

Doeltreffende contentmarketing

Voor een brede klantenkring verzorgen we (gepersonaliseerde) uitingen. Toffe magazines en gave websites. Bekijk hier met welke marketingmiddelen jij je doelen gaat bereiken.

B2B-magazines

Personeelsbladen

Relatiemagazines

Cliëntentijdschriften

Onboardingmagazines

Brochures en catalogi

Gepersonaliseerd drukwerk (VDP)

Boeken

Jubileumuitgaven

Kookboeken

Jaarverslagen

Websites

Online magazines

Social media en social advertising

E-mailmarketing

Tekstschrijven

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.