Skip to main content
WinkelwagenClose Cart
Personeelsblad Brandweer Twente

Personeelsblad met cases als voorbeeld

Een personeelsblad met krachtige cases als voorbeeld. Op papier of online. Een personeelsblad informeert en zorgt voor interactie. Een onmisbaar communicatiemiddel als je organisatie te groot is voor een snelle update in de koffiecorner.

Lees meer Bekijk voorbeelden

Ruimte voor je medewerkers

Een personeelsmagazine zorgt voor draagvlak, betrokkenheid en ‘company pride’. Bij medewerkers, maar ook bij het thuisfront. Daarmee is een personeelsblad uitstekend geschikt als inhoudelijke tegenhanger van het vluchtige intranet. Geef je medewerkers letterlijk en figuurlijk de ruimte voor hun bijdragen. Zij zijn immers je belangrijkste ambassadeurs.

Bladformule en realisatie

Uiteraard wil je dat je personeelsblad aansluit op je bedrijfscultuur, je identiteit en je (gewenste) imago. Een bladformule is daarom de eerste stap die we met je willen zetten. En uiteraard helpen we jou en je medewerkers met de realisatie van jullie magazine. Van vormgeving tot drukwerk en van (eind)redactie tot distributie.

personeelsmagazine Brandweer Twente

Brandweer Twente

Ze gaan letterlijk door het vuur, voor de samenleving en voor elkaar. In hun personeelsblad ‘Verzamelstuk’ delen de Twentse brandweerlieden vier keer per jaar verhalen en ervaringen.

Lees dit succesverhaal
relatiemagazine

LINKIT

Het magazine ‘Together’ geeft een bredere kijk op de veelzijdigheid aan projecten die IT-bedrijf LINKIT uitvoert. Het magazine wordt gestuurd naar bestaande en potentiële relaties én naar medewerkers. Hen inspireren en betrokkenheid creëren is één van de doelen van het magazine.

Ten Cate Grass

Om medewerkers wereldwijd optimaal te informeren, verbinden en inspireren, koos Ten Cate Grass met ‘Grass Roots’ voor een meertalig online magazine.

personeelsmagazine DV&O

Dienst Vervoer en Ondersteuning

De Dienst Vervoer & Ondersteuning (DV&O) verzorgt voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid het vervoer van arrestanten en gedetineerden. De medewerkers zijn dus letterlijk altijd onderweg. Het personeelsblad ‘Dr!ve’ is een mooi alternatief voor de koffieautomaat voor het delen van verhalen en ervaringen.

Wat wij doen

Doeltreffende contentmarketing

Voor een brede klantenkring verzorgen we (gepersonaliseerde) uitingen. Toffe magazines en gave websites. Bekijk hier met welke marketingmiddelen jij je doelen gaat bereiken.

B2B-magazines

Personeelsbladen

Relatiemagazines

Cliëntentijdschriften

Onboardingmagazines

Brochures en catalogi

Gepersonaliseerd drukwerk (VDP)

Boeken

Jubileumuitgaven

Kookboeken

Jaarverslagen

Websites

Online magazines

Social media en social advertising

E-mailmarketing

Tekstschrijven

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.