Skip to main content
WinkelwagenClose Cart
Boek Fijnproeven in Nederland

Hardcover boek laten maken

Een boek traditioneel en ouderwets? Misschien. Maar door een hardcover boek te laten maken ontstaat een tastbare en tijdloze herinnering. En hoewel ‘boeken’ en ‘lezen’ onlosmakelijk verbonden zijn, vertelt een eigentijds boek méér dan een verhaal.

Lees meer Bekijk voorbeelden

Blijvende herinnering

Ook al is Geen Blad voor de Mond geen typische uitgeverij, boeken voor de commerciële markt maken we graag. We trekken alle registers open om je verhaal om te zetten in een blijvende herinnering. Een sieraad voor je boekenkast of koffietafel.

Vak apart

Van conceptontwikkeling tot schrijven en fotograferen en van samenstelling tot papierkeuze. Het maken van een boek is een proces dat even intensief als creatief is. Een vak apart, durven we zelfs te zeggen.

Fijnproeven in Nederland

Een uniek kookboek, dat op fraaie wijze 35 sterrenrestaurants en hun chef-koks portretteert. Zinnenprikkelende eyecandy voor de ‘smaakpupillen’, met als bonus een meer dan welkome bijdrage voor de Voedselbank.

Lees dit succesverhaal

Oorlog in Oldenzaal

De Tweede Wereldoorlog liet ook op Oldenzaal een onuitwisbare indruk achter. Er zijn talloze verhalen bekend, vaak zwaar en verdrietig, soms ontroerend of zelfs licht van toon. Dit bijzondere boek bundelt deze verhalen.

Lees meer en bestel

Bakkerij Nollen

Honderd jaar Bakkerij Nollen. Voor deze ambachtelijke bakker reden om ons te vragen een jubileumboek te maken. De titel: Goed gebakken.

Lees dit succesverhaal

Heisterkamp

Voor Heisterkamp hebben we het jubileumboek gerealiseerd ter ere van hun 100-jarig bestaan. Het boek is in twee talen uitgebracht en we hebben samen met de klant gekeken naar de inhoud en pagina’s die gecreëerd moesten worden.

Kaatje Kopstand

Bij Aveleijn is Kaatje Kopstand een begrip. Vooral vanwege haar voorstellingen, maar nu ook met haar eigen kinderboek. Karin Emmerink bedacht het verhaal en schreef de teksten, Eddy van der Schouw maakte de illustraties. En wij? Wij mochten de opmaak en het drukwerk verzorgen.

jubileumboek Haarhuis 25 jaar bestaan

Haarhuis Generatoren

In ‘25 jaar betrouwbare spanning’ wordt een terugblik gegeven op de carrière van Jan Haarhuis en de oprichting van Haarhuis Generatoren. Het boek illustreert een kleurrijk bestaan van een bedrijf met hardwerkend personeel, unieke en gave projecten en innovatieve stroomoplossingen.

Wat wij doen

Doeltreffende contentmarketing

Voor een brede klantenkring verzorgen we (gepersonaliseerde) uitingen. Toffe magazines en gave websites. Bekijk hier met welke marketingmiddelen jij je doelen gaat bereiken.

B2B-magazines

Personeelsbladen

Relatiemagazines

Cliëntentijdschriften

Onboardingmagazines

Brochures en catalogi

Gepersonaliseerd drukwerk (VDP)

Boeken

Jubileumuitgaven

Kookboeken

Jaarverslagen

Websites

Online magazines

Social media en social advertising

E-mailmarketing

Tekstschrijven

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.