Skip to main content
WinkelwagenClose Cart
Online magazine Ten Cate Grass

Foleon online magazine specialisatie

Foleon is speciaal ontwikkeld om digitale communicatie in B2B en B2C leuker, makkelijker en vooral effectiever te maken. Een dynamische, interactieve content die van je scherm afspat. Online magazines als basis voor informele, formele communicatie, voor zowel interne als externe doelgroepen. Geen Blad voor de Mond is een erkend Foleon specialist en behoort tot de gebruikers van het eerste uur.

Lees meer Bekijk voorbeelden

Waarom online magazine (en niet een website)?

Gemiddeld vertoeven mensen viermaal langer in een digitaal tijdschrift dan op een website. Dit verschil is te wijten aan het feit dat digitale tijdschriften met hun hapklare content en rijke media-ervaring eenvoudiger een verhalende sfeer creëren. Dit stimuleert lezers om voortdurend verder te bladeren. Bovendien is het in een digitaal magazine erg eenvoudig om artikelen of thema’s visueel in de kijker te zetten.

Voordelen digitaal

Een digitaal tijdschrift biedt de mogelijkheid om een breed scala aan media te integreren, variërend van (achtergrond)video’s en foto’s tot infographics en animaties. Deze kunnen op maat gemaakt worden voor iedere lezer en verrijkt met interactieve elementen zoals call-to-actions. Een van de grootste voordelen is bovendien dat digitale magazines eenvoudig te actualiseren zijn (wijzigingen zijn slechts een paar muisklikken verwijderd) en de betrokkenheid is volledig traceerbaar.

[/vc_column_inner]

Aveleijn

Aveleijn draagt zorg voor mensen met een beperking. De cliënt staat centraal en iedereen telt mee. Die visie staat aan de basis van het bewonerstijdschrift. De meerwaarde van een digitaal personeelsblad komt onder meer tot uiting in het gebruik van soundclouds. Bekijk hier het meest recente digitale magazine.

Lees dit succesverhaal

Graafschap College

Graafschap College bewijst met ‘WERKT!’ de meerwaarde van een digitaal personeelsblad. WERKT informeert, inspireert, profileert en verbindt.

Bekijk dit digitale magazine

Ten Cate Grass

Om medewerkers wereldwijd optimaal te informeren, verbinden en inspireren, koos Ten Cate Grass met ‘Grass Roots’ voor de meerwaarde van een digitaal personeelsblad.

Geas Energiewacht

Voor Geas Energiewacht verzorgen we ‘De Woning van Morgen’. Dit digitale magazine geeft niet alleen veel informatie, maar vooral ook praktische en nuttige tips. Onmisbaar voor wie gaat voor ‘duurzaam’.

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.