Skip to main content
WinkelwagenClose Cart
Online magazine Ten Cate Grass

De meerwaarde van een onlinemagazine

Interactieve content die van je scherm afspat. Met niet alleen foto’s, maar ook video’s, animaties en infographics. En dat alles uiteraard met een hoge ‘deelbaarheidsfactor’ voor social media, ook op paginaniveau. Dat is de meerwaarde van een onlinemagazine.

Lees meer Bekijk voorbeelden

Storytelling 2.0

Een onlinemagazine is hét medium voor storytelling 2.0. Want met interactieve elementen zorgen verhalen voor een compleet andere beleving. Bovendien kun je de content 24/7 actualiseren of aanpassen. De mogelijkheden van ‘digitaal’ optimaal benutten, dat is de meerwaarde van een onlinemagazine.

Optimaal vindbaar

Niet alleen het onlinemagazine als geheel, maar ook de afzonderlijke artikelen zijn eenvoudig te delen. Bovendien worden alle pagina’s uitstekend geïndexeerd in zoekmachines zoals Google. Dankzij een directe koppeling met Google Tag Manager of Google Analytics volg je de bezoekersstatistieken ‘real time’. Ook dat is de meerwaarde van een onlinemagazine.

Aanvulling en verdieping

Een onlinemagazine fungeert prima als ‘stand alone’ medium. Maar het is ook een uitstekend alternatief voor (of mooie aanvulling op) een jaarverslag, personeelsblad of jubileummagazine op papier. Met visuele extra’s, maar ook met inhoudelijke verdieping. De hosting kunnen we uiteraard voor je verzorgen.

Aveleijn

Aveleijn draagt zorg voor mensen met een beperking. De cliënt staat centraal en iedereen telt mee. Die visie staat aan de basis van het bewonerstijdschrift. De meerwaarde van een onlinemagazine komt onder meer tot uiting in het gebruik van soundclouds. Bekijk hier het meest recente onlinemagazine.

Lees dit succesverhaal

Graafschap College

Graafschap College bewijst met ‘WERKT!’ de meerwaarde van een onlinemagazine. WERKT informeert, inspireert, profileert en verbindt.

Bekijk dit onlinemagazine

Ten Cate Grass

Om medewerkers wereldwijd optimaal te informeren, verbinden en inspireren, koos Ten Cate Grass met ‘Grass Roots’ voor de meerwaarde van een onlinemagazine.

Geas Energiewacht

De meerwaarde van een onlinemagazine. Voor Geas Energiewacht verzorgen we ‘De Woning van Morgen’. Dit onlinemagazine geeft niet alleen veel informatie, maar vooral ook praktische en nuttige tips. Onmisbaar voor wie gaat voor ‘duurzaam’.

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.