Skip to main content
WinkelwagenClose Cart
Online magazine Ten Cate Grass

De meerwaarde van digitale tijdschriften

De meerwaarde van digitale tijdschriften. Interactieve content die van je scherm afspat. Met foto’s, video’s, animaties en infographics. En dat alles uiteraard met een hoge ‘deelbaarheidsfactor’ voor social media, ook op paginaniveau.

Lees meer Bekijk voorbeelden

Storytelling 2.0

Een online magazine is hét medium voor storytelling 2.0. Want met interactieve elementen zorgen verhalen voor een compleet andere beleving. Bovendien kun je de content 24/7 actualiseren of aanpassen. Met een online magazine benut je dus bij uitstek de mogelijkheden van ‘digitaal’.

Optimaal vindbaar

Niet alleen het online magazine als geheel, maar ook de afzonderlijke artikelen zijn eenvoudig te delen. Bovendien worden alle pagina’s uitstekend geïndexeerd in zoekmachines zoals Google. Dankzij een directe koppeling met Google Tag Manager of Google Analytics volg je de bezoekersstatistieken ‘real time’.

Aanvulling en verdieping

Een online magazine fungeert prima als ‘stand alone’ medium. Maar het is ook een uitstekend alternatief voor (of mooie aanvulling op) een jaarverslag, personeelsblad of jubileummagazine op papier. Met visuele extra’s, maar ook met inhoudelijke verdieping. De hosting kunnen we uiteraard voor je verzorgen.

Aveleijn

Aveleijn is een krachtige en vooruitstrevende organisatie die zorg draagt voor mensen met een beperking. De cliënt staat centraal en iedereen telt mee. Die gedachte stond aan de basis van het bewonerstijdschrift. Bekijk hier het meest recente online magazine.

Lees dit succesverhaal

Graafschap College

Graafschap College lanceert met ‘WERKT!’ een online relatiemagazine dat informeert, inspireert, profileert en verbindt.

Bekijk dit online magazine

Ten Cate Grass

Om medewerkers wereldwijd optimaal te informeren, verbinden en inspireren, koos Ten Cate Grass met ‘Grass Roots’ voor een meertalig online magazine.

Geas Energiewacht

Het online magazine ‘De Woning van Morgen’ dat we verzorgen voor Geas Energiewacht geeft niet alleen veel informatie, maar vooral ook praktische en nuttige tips. Onmisbaar voor wie gaat voor ‘duurzaam’.

Wat wij doen

Doeltreffende contentmarketing

Voor een brede klantenkring verzorgen we (gepersonaliseerde) uitingen. Toffe magazines en gave websites. Bekijk hier met welke marketingmiddelen jij je doelen gaat bereiken.

B2B-magazines

Personeelsbladen

Relatiemagazines

Cliëntentijdschriften

Onboardingmagazines

Brochures en catalogi

Gepersonaliseerd drukwerk (VDP)

Boeken

Jubileumuitgaven

Kookboeken

Jaarverslagen

Websites

Online magazines

Social media en social advertising

E-mailmarketing

Tekstschrijven

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.