Skip to main content
WinkelwagenClose Cart
Online magazine Ten Cate Grass

De meerwaarde van digitale magazines

Interactieve content die van je scherm afspat. Met niet alleen foto’s, maar ook video’s, animaties en infographics. En dat alles uiteraard met een hoge ‘deelbaarheidsfactor’ voor social media, ook op paginaniveau. Dat is de meerwaarde van digitale magazines.

Lees meer Bekijk voorbeelden

Storytelling 2.0

Digitale magazines zijn hét medium voor storytelling 2.0. Want met interactieve elementen zorgen verhalen voor een compleet andere beleving. Bovendien kun je de content 24/7 actualiseren of aanpassen. De mogelijkheden van ‘digitaal’ optimaal benutten, dat is de meerwaarde van digitale magazines.

Optimaal vindbaar

Niet alleen digitale magazines als geheel, maar ook de afzonderlijke artikelen zijn eenvoudig te delen. Bovendien worden alle pagina’s uitstekend geïndexeerd in zoekmachines zoals Google. Dankzij een directe koppeling met Google Tag Manager of Google Analytics volg je de bezoekersstatistieken ‘real time’.

Aanvulling en verdieping

Digitale magazines fungeren prima als ‘stand alone’ medium. Maar digitale magazines zijn ook een uitstekend alternatief voor (of mooie aanvulling op) een jaarverslag, personeelsblad of jubileummagazine op papier. Met visuele extra’s, maar ook met inhoudelijke verdieping. De hosting kunnen we uiteraard voor je verzorgen.

Aveleijn

Aveleijn draagt zorg voor mensen met een beperking. De cliënt staat centraal en iedereen telt mee. Die visie staat aan de basis van het bewonerstijdschrift. De meerwaarde van digitale magazines komt onder meer tot uiting in het gebruik van soundclouds. Bekijk hier het meest recente online magazine.

Lees dit succesverhaal

Graafschap College

Graafschap College bewijst met ‘WERKT!’ de meerwaarde van digitale magazines. WERKT informeert, inspireert, profileert en verbindt.

Bekijk dit online magazine

Ten Cate Grass

Om medewerkers wereldwijd optimaal te informeren, verbinden en inspireren, koos Ten Cate Grass met ‘Grass Roots’ voor de meerwaarde van digitale magazines.

Geas Energiewacht

Voor Geas Energiewacht verzorgen we ‘De Woning van Morgen’. Onmisbaar voor wie gaat voor ‘duurzaam’. Online magazines geven niet alleen veel informatie, maar vooral ook praktische en nuttige tips.

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.