Sanders supermarkten

14,95

Jubileumboek Sanders Supermarkten:
De trots van een Twentse supermarkt
Van kruidenierswinkel tot supermarktketen

De naam Sanders is een Twents begrip. In het vorige decennia verkocht Rein Sanders zijn supermarktketen en haalde er ruimschoots de Quote 500 mee. De supermarktketen stond bekend om zijn unieke karakter, de voordelige prijzen en het goede vlees. Honderd jaar geleden werd de eerste kruidenierswinkel geopend in Enschede. Er volgden hoogte- en dieptepunten. Onder de bezielende leiding van eerst Jan, vervolgens Tony en later Rein Sanders, is gebouwd aan een supermarktketen die Enschede en Twente zou veroveren. Dit jubileumboek beschrijft en toont Sanders Supermarkten door de jaren heen. Van de eerste winkel aan de Deurningerstraat tot de verkoop van de hele keten. De persoonlijke verhalen vertellen wat Sanders zo bijzonder maakte.

Jubileumboek ‘De trots van een Twentse supermarkt’ is geschreven en uitgegeven door Geen Blad voor de Mond B.V. ISBN 9789490286002.

Liever afhalen? Dat kan ook, maar we accepteren alleen gepaste en contante betalingen. Stuur voordat je langskomt een e-mail met je boekkeuze en het gewenste aantal. Afhalen is uitsluitend mogelijk tijdens kantooruren op ons adres: Hengelosestraat 557, Enschede.

 

Artikelnummer: sanders-supermarkten Categorie:

Beschrijving

Sanders Supermarkten | Van kruidenierswinkel tot supermarktketen
Auteur: Geen Blad voor de Mond // Remon Scheepmaker
Bindwijze: Hardcover
Formaat: 28 x 21 cm
Aantal pagina’s: 160