Een verhaal over drie doldwaze decennia

Jubileumboek Van der Valk

Een van onze specialismen is het maken van jubileumboeken. Traditioneel vertellen we het geschiedenisverhaal van een organisatie, vergezeld door een tijdlijn met mijlpalen, diverse anekdotes, portretten van belangrijke personen, en brengen we soms stakeholders, klanten of samenwerkingspartners in beeld. Van der Valk had een ander verzoek!

De mooiste anekdotes

Speciaal voor hun ouders, Pieter en Til Timmers – Van der Valk, hebben de kinderen een jubileumboek laten maken over de ruim dertig jaar waarin hun ouders de leiding hadden over Hotel Van der Valk Breukelen en later Veenendaal. Het hardcoverboek staat vol met anekdotes! Verhalen die alleen de intimi kennen en die precies de sfeer vangen die er hing. Het moet een onvoorstelbare tijd zijn geweest, met bizarre gebeurtenissen en af en toe lachen, gieren en brullen.

Only for the happy few

Het hotel in Breukelen werd oorspronkelijk gebouwd door Dave Wong, die mid jaren tachtig dertig miljoen gulden investeerde in de bouw. Het moest als culinair Aziatisch toprestaurant een van de beste restaurants ter wereld worden. Door de tarieven was het hotel-restaurant alleen toegankelijk voor de happy few. En dat bleken er inderdaad maar ‘een few’ te zijn, waardoor het project geen bestaansrecht had. Vervolgens kwam het hotel per veiling te koop. De familie Van der Valk slaagde erin het te verwerven. En dat was het begin van het avontuur van Pieter en Til Timmers – Van der Valk.

Feest der herkenning!

Geen Blad voor de Mond kreeg de opdracht om het jubileumboek te maken en doken in de archieven, hielden interviews en organiseerden live-bijeenkomsten om alle informatie en anekdotes te verzamelen.

Gouden foliedruk voor een luxe en verfijnde uitstraling van het boek.

Gepersonaliseerde schutbladen voor een unieke en persoonlijke touch.

Stijlvolle linnen afwerking voor een elegante en tijdloze uitvoering.

Boeklancering

De lancering van het jubileumboek vond deze week plaats – uiteraard in Hotel Breukelen – waar veel andere hoteleigenaren van de Van der Valk-familie aanwezig waren, evenals vrienden, (oud-)collega’s en andere familieleden.