Skip to main content
WinkelwagenClose Cart
Wat wij doen

Social media en social advertising

Social media en social advertising bieden een digitale oceaan aan informatie. Dus moet je ervoor zorgen dat juist jouw boodschap opvalt. Dat vraagt om een strategische benadering.

Lees meer Bekijk voorbeelden

Contentkalender

Social media is een kwestie van dóén. Met als basis een contentkalender met data, events en activiteiten die relevant zijn voor jouw branche en voor jouw doelgroep. Koppel daar je boodschap aan. Door actief te zijn verschijn je in de tijdlijn van zoveel mogelijk potentiële klanten. Pakkende teksten, catchy beelden en een aansprekende vormgeving doen de rest.

Social advertising

Social advertising is méér dan het plaatsen van een advertentie op bijvoorbeeld Facebook. Zet retargeting in op basis van tracking events en zorg zo voor een optimaal bereik van je prospects. Zo haal je het optimale resultaat uit je advertentiebudget.

Roadtrips.nu

Rally’s organiseren. Het begon als een leuke bezigheid. Maar voordat Joep Palstra het goed en wel besefte, was Roadtrips.nu uitgegroeid tot een heuse onderneming. Wat nog ontbrak was een marketingvisie.

Lees dit succesverhaal
Wat wij doen

Doeltreffende contentmarketing

Voor een brede klantenkring verzorgen we (gepersonaliseerde) uitingen. Toffe magazines en gave websites. Bekijk hier met welke marketingmiddelen jij je doelen gaat bereiken.

B2B-magazines

Personeelsbladen

Relatiemagazines

Cliëntentijdschriften

Onboardingmagazines

Brochures en catalogi

Gepersonaliseerd drukwerk (VDP)

Boeken

Jubileumuitgaven

Kookboeken

Jaarverslagen

Websites

Online magazines

Social media en social advertising

E-mailmarketing

Tekstschrijven

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.