Skip to main content
ISS_bg2-ondergankelijk
Auteur Gerard Brummer

O, ondergankelijke mens

Een uitgesproken mening hebben is leuk, maar een goede onderbouwing maakt jouw mening tot een sterk verhaal. In dit prachtige boekje kun je je lol op met onderbouwde en soms tegendraadse meningen over klimaatveranderingen, intelligentie, religie, geluk, geschiedenis, politiek, liefde, buitenaards leven, AI en onze plek in het universum. Auteur Gerard Brummer heeft duidelijk zijn research gedaan en soms is de inhoud bij het briljante af.

Koop het boek O, ondergankelijke mens
maanlanding-trueorfalse
Niemand kan er iets aan doen

Gedoemd tot gretigheid

Een handzaam boek met serieus en luchtig relativerend relaas voor iedereen die nog steeds maar niets begrijpt van het onthutsende en hemeltergende graaigedrag van bankiers en CEO’s. Op nauwelijks uitzonderingen na, gaat iedere mens, zodra hij of zij de kans krijgt, zich te buiten aan ‘I, me, mine.’ (George Harrison) . Gelooft u niet hè? Lees dan ‘O, Ondergankelijke Mens’ en huiver. We zijn tot hebzucht en gretigheid gedoemd.

Lees over hoe het ooit begon en waartoe het zal leiden. Over de mens, climate change, hebzucht, toekomst, kunst, liefde, de maanlanding, over robotisering en artificial intelligence en buitenaards voortbestaan. Jazeker, de hele bups in one package en nog lekker leesbaar ook!

Citaat: ‘O Mensch, bewein dein Sünde gross!’ (J.S. Bach, Matthaus Passion)

Boek O, ondergankelijke mens kopen?

Koop hier de derde druk van het boek ‘O, ondergankelijke mens’ van Gerard Brummer voor € 14,95 (+ € 6,95 verzendkosten). Afhalen is mogelijk in Ootmarsum (Centrum) of Enschede (Hengelosestraat 557) – stuur vooraf graag een e-mail. Neem contact met ons op als er vragen zijn.

Heb je een vriend of kennis die je het boek ook aanraadt?

Tip hem of haar om het boek te bestellen; van de derde druk zijn nog maar een paar exemplaren in softcover beschikbaar!

boekjebrummer

Bestel het boek hier

  • Geen typfouten? Op dit e-mailadres ontvang je namelijk de bevestiging van de bestelling.
  • Prijs: € 14,95
  • € 0,00
  • Betalen kan met iDeal of SOFORT banking. Zorg dat je bankpas of betaalapp bij de hand hebt. Klik op ‘Betalen en afronden’ en doorloop de stappen.

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.