Skip to main content
Auteur Aafke Kelly

Ik mag van de dokter alleen lauw water drinken

De titel maakt al nieuwsgierig: ‘Ik mag van de dokter alleen lauw water drinken’. De titel hoort bij een heel persoonlijk en integer verhaal van auteur Aafke Kelly, over de zorg voor haar moeder die dementie heeft. Het softcoverboek is vlot en toegankelijk geschreven. En bovendien, dankzij maandenlange research, onderbouwd met wetenschappelijke feiten. En als bonus ook nog eens voorzien van (Aafke is beeldend kunstenaar) persoonlijke pentekeningen.

Koop het boek
Auteur Aafke Kelly en haar moeder omringt door de verzorgenden die het dichts bij hen staan.
Dementie

Een ziekte met een enorme impact

Aafke verhaalt hoe haar moeder uiteindelijk terecht kwam in één van de huizen van Carintreggeland. Eén van de anekdotes die daar aan vooraf ging, werd later bepalend voor de titelkeuze. Toen haar moeder niet meer goed snapte hoe haar koffiezetapparaat werkte, wou ze dat niet laten merken. Ze verzon een wel heel bijzondere reden waarom ze geen koffie meer zette. Ze mocht, zei ze, van ‘de dokter’ voortaan alleen nog maar lauw water drinken.

Mantelzorg voor een naaste met dementie. Daar kies je niet voor, het overkomt je. Veel mantelzorgers herkennen dit. Dit boek neemt je mee in de ontroering, emotie en soms zelfs afschuw die zo’n situatie met zich meebrengt. Maar er zijn ook tal van dankbare momenten, van vreugde, plezier en veel verwondering.

Boek Ik mag van de dokter alleen lauw water drinken kopen

Wil je het dementieboek ‘Ik mag alleen lauw water van de dokter’ in grotere hoeveelheden (20+) afnemen, neem dan contact met ons op. In kleinere oplages is het boek te bestellen via het formulier hiernaast.

Cadeautip voor elke mantelzorg

Het boek is een prachtig cadeau voor elke mantelzorg die zorgdraagt voor iemand met dementie.

Bestel het boek hier

  • Geen typfouten? Op dit e-mailadres ontvang je namelijk de bevestiging van de bestelling.
  • Prijs: € 15,95
  • € 0,00
  • Betalen kan met iDeal of SOFORT banking. Zorg dat je bankpas of betaalapp bij de hand hebt. Klik op ‘Betalen en afronden’ en doorloop de stappen.

We gebruiken cookies om jouw ervaring met deze site te verbeteren.